Аз лично нищо не диагностицирам, но е факт, че това е нова обява, а в старата таблото беше коледна елха.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от injekciona Покажи съобщениеУсещам как и това GTA ще бъде бързо диагностицирано по снимка
Това ми беше мисълта, че видиш ли, на снимката светел чека и - колата е кенеф. На другата и нямало надписа на задната врата - задължително е претърпяла катастрофа.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от injekciona Покажи съобщениеУсещам как и това GTA ще бъде бързо диагностицирано по снимка
---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщениеАз лично нищо не диагностицирам, но е факт, че това е нова обява, а в старата таблото беше коледна елха.))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщениеАз лично нищо не диагностицирам, но е факт, че това е нова обява, а в старата таблото беше коледна елха.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Преди я коментирахме , да . В страшно удобно място в София ми е колата , дано да имам повече време тези дни да я погледна и разбира се човека да се навия да я закача да погледна за какво е engine check дето се виждаше че свети на предишните снимки , ако не са го оправили де ..Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеИ твоето изглежда така на снимчицата в подписа тиAlfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
DUCATI Monster
Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX
Comment
-
Моля за мнения за тази алфа
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=as4e8v
не е ли много ниска цената й ? На газ градско горе /долу колко горят
Comment
-
Няма почти никакви екстри, с малкия диспелей..ама явно датчика за еърбега е сдал багажа, понеже свети..питай какво и има и ако не е нещо сериозно си ти2001г. е. Цената си е тъкмо даже
иначе колко да гори..10-11 градско
ПЪк и зависи как я настъпваш
тя може и 17 да ти гори :Д
Поне няма вариатор тая и няма да ти чука като на дизел..ако е със стар такъвиначе до части и тяхната цена..като нормална кола..ддз не е като на лада ама се пак. Нормална е според мене
147 1.6TS 2005 120bhp.
The beauty is real...you just have to find it!
Comment
-
Първоначално публикувано от Hristiyan Покажи съобщениеДа..или е откачен, има някакъв проблем или е изклоючен от собстеника
Кола с неработещ климатик, дупка от фас на седалката и светещ еърбег не купувам - принцип / обикновено казват климата само трябва да се зареди и става после яка цифра, дупка от фас - мърляч, за еърбега - докато я карам все ще имам едно на ум/. Иначе всеки сам си решава.Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
Peugeout 2.2 HDI 133+++
Alfa 159 +++ next
Comment
-
Първоначално публикувано от smirkerbear Покажи съобщениеМоля за мнения за тази алфа
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=as4e8v
не е ли много ниска цената й ? На газ градско горе /долу колко горят
Първоначално публикувано от smirkerbear Покажи съобщениеПо-скъпа ли е поддръжката им от на една Астра Г примерно ?
и газовата уредба ще е обикновена сигурно
П,П,
какво искате за 3 бона ????
и фолк певица ли да има вътре ????Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
Comment